Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Εν αναμονή της απόφασης του Κόκκαλη για Ζίκο. Παραμένει η αγωνία για τη μεταγραφή Καστίγιο


Σε αναμονή των αποφάσεων του Σωκράτη Κόκκαλη είναι στον Ολυμπιακό προκειμένου να αλλάξει κάπως το κλίμα για να μην έρθουν τα χειρότερα.

Στην πειραϊκή ομάδα δεν φοβούνται μόνο για τον τίτλο, αλλά πλέον και για την δεύτερη θέση. Ο ηγέτης της πειραϊκής ομάδας επιστρέφει από το εξωτερικό την Πέμπτη ή την Παρασκευή και ένα θέμα που απασχολεί όλους είναι αν θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Ζίκο στον πάγκο ή με τον Μπάντοβιτς.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας δέχεται εισηγήσεις για αλλαγή προπονητή εδώ και τώρα, την στιγμή που ο Ζίκο δείχνει να τα έχει χαμένα. Στο τέλος του ματς με την Καβάλα υπήρχε εκνευρισμός από τους παίκτες, περισσότερο από τον Ντάρμπισαϊρ, που είχε γίνει αλλαγή, και κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος φώναξε: "Μην μιλάτε! Εγώ είμαι προπονητής!"

Βέβαια στον Ολυμπιακό έχουν και άλλες σκοτούρες. Το έγγραφο από την Σαχτάρ δεν είχε φτάσει μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας. Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από την Παρασκευή υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με συνέπεια η μεταγραφή του Καστίγιο να είναι στον αέρα.

Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται και για την καμπάνα που θα τους επιβληθεί για τα επεισόδια στην Καβάλα.
Ντεμπούτο Ντάτολο

Για πολλούς και διάφορους λόγους θα πρέπει να περιμένουμε το ντεμπούτο του Χεσούς Ντάτολο με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ο Ιταλός θα υπογράψει τελικά την Τρίτη αφού την Δευτέρα δεν ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις. Από την στιγμή που "επιβάλλεται" να παίξει, θα έχει θέση στην ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει κάνει πολλές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός δεν είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, κλασικό αριστερό χαφ δεν έχει η ομάδα και ο κόσμος θέλει να δει ένα νέο πρόσωπο. Ο Αργεντινός, πάντως, βλέπει το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό προσωρινό.

"Θέλω να πάω καλά στον Ολυμπιακό για να παίξω με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Μουντιάλ και να γυρίσω στη Νάπολι", ήταν η πιο σημαντική ατάκα των δηλώσεων που έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Korriere dello Sport.

*** Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε την Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις (βιοψία στα νεφρά) στο Ιατρικό Κέντρο και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα διαμορφωθεί η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει.

*** Στην Αργεντινή υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Μπόκα θέλει τον Λεντέσμα.

Contra

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.