Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Πράσινο φως» για τη διέλευση των ΚΤΕΛ από τη συντομότερη παράκαμψη των Τεμπών

Την απόφαση της κυβέρνησης, για ελεγχόμενη διέλευση των ΚΤΕΛ από τον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας, ο οποίος χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή μόνο για τα μικρά οχήματα, ανακοίνωσε ο γγ Υποδομών, Γιώργος Οικονομίδης. Υπενθυμίζεται ότι η διαδρομή χρησιμοποιείται, λόγω της κατολίσθησης στα Τέμπη.
Το πρόγραμμα, το οποίο είναι πιλοτικό, θα τεθεί σε εφαρμογή από την ερχόμενη Τρίτη και στο τέλος της εβδομάδας θα επανεξετασθεί προκειμένου να γίνουν διορθώσεις, εάν χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφόσον υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα η διέλευση των λεωφορείων θα διακόπτεται
Η απόφαση έρχεται στη συνέχεια διαμαρτυριών και διαβημάτων των εκπροσώπων των ΚΤΕΛ, οι οποίοι έχουν πληγεί καίρια από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών.
Είχαν δε, καταθέσει ως αίτημα, τη χρήση της συγκεκριμένης διαδρομής, που είναι συντομότερη από τις λοιπές που χρησιμοποιούν τα ΚΤΕΛ.
Ωστόσο, επειδή είχε κριθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι σε θέση να δεχθεί μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, είχε απαγορευτεί και η διέλευση μεγάλων οχημάτων.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, ο κ. Οικονομίδης επικαλούμενος σχετική κυκλοφοριακή μελέτη που έκανε το υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε τη δυνατότητα ελεγχόμενης διέλευσης των λεωφορείων.
Συγκεκριμένα, σε ημερήσια βάση θα μπορούν να κινούνται στον άξονα αυτό 30 λεωφορεία -15 σε άνοδο και 15 σε κάθοδο- τα οποία θα εισέρχονται από την νότια πλευρά από την Αγιά και από τη βόρεια από το Στόμιο.
Τα λεωφορεία θα μπαίνουν ανά τριάδα σε κομβόι κάθε δυόμισι ώρες και έτσι θα διασφαλίζεται η πιθανότητα να διασταυρωθούν δύο μεγάλα οχήματα προερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ IN.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.