Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΟΙ 9 ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009!!


ΟΙ 9 ΠΙΟ SEXY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009

Άλλη μια χρονιά που αγαπήσαμε, μάθαμε και είδαμε κάποιες σεξουαλικές υποψίες μας να επιβεβαιώνονται από επιστημονικές έρευνες. Κοιτάζοντας πίσω στο 2009, αξίζει να ξαναθυμηθούμε τα 9 πιο ενδιαφέροντα σεξουαλικά μαθήματα που πήραμε φέτος.

  • 1. Το σεξ …μυρίζει

Ο ιδρώτας ενός άνδρα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι ερεθισμένος. και οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ της σεξουαλικής μυρωδιάς του ιδρώτα και της κανονικής μυρωδιάς, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Neuroscience.

  • 2. Το «τράβηγμα» λειτουργεί

Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Conception, ερευνητές υποστήριξαν ότι το «τράβηγμα» είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικό με το ανδρικό προφυλακτικό όσον αφορά την πρόληψη της εγκυμοσύνης (το ποσοστό αποτυχίας του τραβήγματος υπολογίζεται στο 18 % έναντι του 17 % των προφυλακτικών) .

  • 3. Τα παιδία… παίζει

Μια μελέτη του Iowa State University διαπίστωσε ότι το 25 % των παιδιών, ηλικίας 11-16 ετών σε νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα ανέφεραν ότι έχουν σεξουαλικές επαφές. Η μέση ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής ήταν 12,77 ετών.

  • 4. Το μέγεθος αλλάζει

Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, η επιμήκυνση του πέους θα μπορούσε να λειτουργήσει Μία συγκεκριμένη μέθοδος που χρησιμοποιείται για να τεντώσει το πέος σταδιακά με την πάροδο του χρόνου διαπιστώθηκε ότι αυξάνει το μήκος σχεδόν κατά 2,5 εκατοστά.

  • 5. Το κυνήγι της απόλαυσης

Οι άνδρες που είναι πολύ ενεργοί σεξουαλικά στη δεκαετία των 20 και των 30, ιδίως εκείνοι που αυνανίζονται συχνά, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, όπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Nottingham. Ωστόσο ο κίνδυνος μειώνεται με την ηλικία και όταν φτάσουν τα 50, ακόμη και μικρά επίπεδα της σεξουαλικής δραστηριότητας μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία τους από την ασθένεια.

  • 6. Πολύς θόρυβος για το χάπι

Τον Φεβρουάριο η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι η Bayer, κατασκευάστρια εταιρία αντισυλληπτικών χαπιών, προβάλλει στις διαφημίσεις ότι το χάπι αποτελεί όπλο ενάντια στην ακμή και υποβαθμίζει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία από τη χρήση του.

  • 7. Τεστ Παπ

Το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων κυκλοφόρησε νέες κατευθυντήριες γραμμές για τον προληπτικό έλεγχο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας: Οι γυναίκες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ηλικία των 21 ετών για να κάνουν το πρώτο τους τεστ Παπανικολάου και θα πρέπει να ελέγχονται κάθε τρία χρόνια (αντί για κάθε χρόνο), αν έχουν καλό ιστορικό.

  • 8. Όχι ακόμη

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Theoretical Biology, οι γυναίκες που αντιστέκονται στο σεξ υπακούουν σε μια βιολογική ανάγκη, που τις ωθεί να βρουν τον πιο κατάλληλο και οι άνδρες περιμένουν να αποδείξουν ότι ανταποκρίνονται στην πρόκληση.

  • 9. Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι

Οι άνδρες αισθάνονται περισσότερες ενοχές μετά τη σεξουαλική απιστία, ενώ οι γυναίκες αισθάνονται χειρότερα μετά από τη συναισθηματική απιστία. και τα δύο φύλα είναι απίστευτο πόσο κρίνουν εξ ιδίων. «Αν ένα άτομο θεωρεί δεδομένο ότι όλοι, ανεξάρτητα από το φύλο τους, ανησυχούν περισσότερο με την ίδια μορφή απιστίας που θα ανησυχούσε και τους ίδιους περισσότερο, τότε θα καταλήξει σε λάθος συμπεράσματα, που οδηγούν σε αισθήματα ενοχής», δήλωσε ο ερευνητής Maryanne Fisher, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Μαρίας στο Χάλιφαξ του Καναδά.


ΠΗΓΗ

aw2

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.