Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαγραφή 5.000 μελών από ιστοσελίδα γνωριμιών λόγω περιττών κιλών!



Η ιστοσελίδα γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης BeautifulPeople.com διέγραψε 5.000 μέλη, καθώς έλαβε παράπονα από άλλους χρήστες πως είχαν παχύνει! Όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει το αρχίζω δίαιτα από Δευτέρα… πήρες επιπλέον κιλά στις διακοπές των Χριστουγέννων και ανέβασες και τεκμήρια; Διαγραφή!

Τα μέλη της ιστοσελίδας διαγράφησαν αφού ανέβασαν φωτογραφίες, στις οποίες καθίστατο εμφανές πως επέστρεψαν με παραπανίσια κιλά από την περίοδο των γιορτών. Να σημειωθεί πως η επιλογή και εγγραφή νέων μελών στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πραγματοποιείται ύστερα από ψηφοφορία των ήδη υπαρχόντων μελών και εφόσον κριθούν επαρκώς ελκυστικά!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Αγγλία και ο Καναδάς βρίσκονται πρώτες στη λίστα των χωρών με τα περισσότερα διαγραμμένα μέλη. Η ιστοσελίδα ανέκαθεν είχε θέσει υψηλά κριτήρια για τη διαδικασία επιλογής μελών και έχει αυτοχαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο δίκτυο ελκυστικών ανθρώπων στον κόσμο.

Η ιστοσελίδα προέβη στη διαγραφή 5.000 μελών ύστερα από «καταγγελίες» που υπεβλήθησαν από άλλα μέλη, καθώς επιχειρούν οι ίδιοι να διατηρήσουν τα ήδη ισχύοντα υψηλά κριτήρια.

«Ως επιχείρηση λυπούμαστε για την απώλεια κάθε μέλους, αλλά το γεγονός πως τα μέλη μας απαιτούν να διατηρηθούν τα υψηλά κριτήρια παραμένει», σημείωσε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας, Robert Hintze.

aw2

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.