Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η άνοιξη του 2010 είναι ΡΟΖ!

Το απόλυτο χρώμα για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από το αγαπημένο των περισσότερων γυναικών...το ΡΟΖ!
Πρόκειται για ένα χρώμα με άπειρες αποχρώσεις που η καθεμία βρίσκει την ιδανική εφαρμογή της για ρούχα που φοριούνται το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ. Από το λαμπερό φουξ μέχρι το λεγόμενο "βρώμικο" ροζ, από το κουφετί μέχρι το βαθύ ροζ διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Dolce & Gabbana, ο Emanuel Ungaro, o Michael Kors, η Betsey Johnson, η Guess by Marciano και ο οίκος Marchesa το χρησιμοποίησαν στις κολεξιόν του και το ανέδειξαν πρωταγωνιστή της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις Η.Π.Α., και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας για την Άνοιξη 2010 μία κολεξιόν, η "Pink Dress Collection" ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στα ροζ φορέματα και συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι διάσημοι οίκοι.
Όπως φαίνεται, άλλωστε, και από τις πρόσφατες κοσμικές εκδηλώσεις του εξωτερικού, το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα και πολλών σταρ, όπως η Megan Fox και η Rihanna.
Δοκιμάστε το!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.