Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ψευδής είδηση για εξαφάνιση κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα, κάνει τον γύρο του διαδικτυακού κόσμου η εξής είδηση:

"Η Ν. Φ. Μ. ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ".

Η είδηση δεν είναι αληθής! Δεν έχει ενημερωθεί ούτε το Χαμόγελο του Παιδιού και δεν υπήρξε ποτέ Αmber Αlert (Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης / απαγωγής ανηλίκων.) για την «υπόθεση» αυτή.
Πρόκειται για μία ψευδή είδηση η οποία αναρτήθηκε σε γνωστό χώρο ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων και εξεύρεσης φίλων, από κάποιον προφανώς ανόητο άνθρωπο. Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω του διαδικτύου από συναθρώπους μας, οι οποίοι μεν ήθελαν να πράξουν το σωστό και το καλό, ωστόσο δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν την είδηση.
Παρακαλούμε μην διαδίδετε την είδηση αυτή και φυσικά ούτε το όνομα του μικρού κοριτσιού και τις φωτογραφίες.
Η καταγραφή δεδομένων στο διαδίκτυο είναι εύκολη αλλά η διαγραφή τους είναι πολύ δύσκολη. Η διάδωση ψευδών ειδήσεων μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ηθική και ψυχολογική ζημία σε συνανθρώπους μας.
Παρακαλούμε διασταυρώνετε ανάλογες πληροφορίες (ιδίως όταν αφορούν παιδιά!) διότι (και) ο κόσμος του διαδικτύου δεν είναι αγγελικά πλασμένος...
Η «παθητική ευαισθησία» προκαλεί ζημιά

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.