Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

TA ΧΈΡΙΑ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Από τις γραμμές των χεριών μας περνάει ο χρόνος, η τύχη, οι ικανότητες, οι προτιμήσεις μας, οι σκέψεις, ακόμα και τα συναισθήματά μας.
Χέρια και χαρακτήρας.
Το σχήμα των χεριών μπορούμε να το παρατηρήσουμε πολύ εύκολα και να σκιαγραφήσουμε τον χαρακτήρα των κατόχων τους.
Ανάλογα με το σχήμα τους διακρίνονται σε χέρια:

Της γης: με χαρακτηριστικά τις στρογγυλές παλάμες, τα χοντρά δάχτυλα, το τραχύ δέρμα και την ελαφρώς κοκκινισμένη επιδερμίδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τακτικοί, αξιόπιστοι, πετυχημένοι στη δουλειά τους, διεκδικητικοί και με αναπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης. Γίνονται καλοί δικαστές και δικηγόροι.
Του αέρα: με χαρακτηριστικά τις ορθογώνιες παλάμες με μακριά, λεπτά δάχτυλα, που προεξέχουν οι

αρθρώσεις, και συνήθως με ξερό δέρμα. Οι άνθρωποι με αυτά τα χέρια είναι ανεξάρτητοι, με πολλά ενδιαφέροντα, πολυπράγμονες, με πολλή μεταδοτικότητα και έτσι γίνονται πολύ καλοί δάσκαλοι.
Του νερού: έχουν οβάλ σχήμα με μακριά ευλύγιστα κωνικά δάχτυλα. Χέρια που μοιάζουν αιθέρια. Οι κάτοχοι τους είναι ευαίσθητοι, αλτρουιστές, εμπνευσμένοι, επικοινωνιακοί, καλοί στις τέχνες, στις πωλήσεις, στις δημόσιες σχέσεις και γίνονται καλοί διακοσμητές.
Της φωτιάς: χαρακτηρίζονται από στρογγυλές ή ορθογώνιες παλάμες, κοκκινωπό ή ροζ δέρμα και κοντά δάχτυλα. Τα δάχτυλα αυτά ανήκουν σε πλάσματα γεμάτα ενέργεια, που δουλεύουν καλά και υπό πίεση, ενθουσιώδεις, δεν τους αρέσει να τους κρίνουν και γίνονται καλοί μάνατζερ.
Το απαλό άγγισμα, το χάδι της αγάπης, η επιδοκιμασία και η προσφορά περνούν από τα χέρια μας.
Οι γραμμές.
Η γραμμή της ζωής μαρτυρά τη ζωτικότητα (και όχι τη διάρκεια της ζωής). Η γραμμή του μυαλού την πνευματική δυνατότητα. Η γραμμή της καρδιάς τη συναισθηματική φύση. Η γραμμή της μοίρας τις δυνατότητες καριέρας και την ικανότητα προσαρμογής.
Τα δάχτυλα μας ξέρουν
Το δάχτυλο του χεριού που μας ξέρει καλύτερα είναι ο παράμεσος. ' Όπως ανακάλυψε ο Βρετανός ψυχολόγος καθηγητής Τζον Μάνιγκ, οι άνδρες που έχουν μεγαλύτερο παράμεσο (σε σχέση με τον δείκτη) είχαν καλύτερη αντίληψη του χώρου και γίνονται καλοί αθλητές ή μουσικοί, ενώ δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αντίστοιχα, οι γυναίκες με μεγαλύτερο παράμεσο είναι πιο δραστήριες και επιθετικές, αλλά λιγότερο γόνιμες.
Δεξί ή Αριστερό:
Το 8 με 15% του ενήλικου πληθυσμού γράφει με το αριστερό. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου τους. Είναι ηγετικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τ
ους.

I-DIADROMI

KALHMERA




ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.