Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν έχεις τυχαία τ' όνομα σου


«Δεν έχεις τυχαία τ' όνομα σου, λέει μια αγγλική παροιμία. Και πραγματικά, ένας άνθρωπος χρωματίζει ένα όνομα και, μερικές φορές, ένα όνομα παίρνει στο... λαιμό του έναν άνθρωπο. Ένα όνομα δεν είναι μόνο ένας όμορφος ή άσχημος ηχητικά συνδυασμός γραμμάτων. Συχνά έχει μια σημασία και, σχεδόν πάντα, μια ιστορία. Συνήθως εκφράζει μια εποχή.
Κι επηρεάζει τον χαρακτήρα μας ακόμα και τη ζωή μας... Θα μάθετε την προέλευση και την ιστορία τους. Θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν ξέρατε. Και θα εκπλαγείτε!

I-DIADROMI

Ανακαλύφθηκαν σκελετοί στην Τροία

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην αρχαία πόλη της Τροίας τους σκελετούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας που πιστεύεται ότι πέθαναν το 1.200 π.Χ., την εποχή δηλαδή των ομηρικών επών, ανακοίνωσε σήμερα ένας Γερμανός καθηγητής.

Ο Ερνστ Περνίκα, καθηγητής αρχαιομετρίας στο πανεπιστήμιο του Τύμπινγκεν, ο οποίος προΐσταται των εκσκαφών στη βορειοδυτική Τουρκία, δήλωσε ότι οι σκελετοί ανακαλύφθηκαν κοντά στο τείχος μιας πόλης που χτίστηκε στο τέλος της εποχής του χαλκού.«Αν αποδειχθεί ότι οι σκελετοί χρονολογούνται από το 1.200 π.Χ. θα συμπίπτουν με την εποχή του Τρωικού πολέμου», δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ρόιτερ ο καθηγητής. Ο Περνίκα ανέφερε ότι τα κεραμικά που βρέθηκαν θαμμένα κοντά στους σκελετούς προέρχονται από το 1.200 π.Χ., αλλά πρόσθεσε ότι το ζευγάρι μπορεί να θάφτηκε εκεί 400 χρόνια αργότερα.
I-DIADROMI

Λάρισα: Σύλληψη 40χρονου για απόπειρα κλοπής και έκδοση ανήλικης στην πορνεία



Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 40χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία της 17χρονης, την κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, εκμεταλλευόμενος το ότι το θύμα ήταν χρήστης ηρωίνης.

Χθες, ο δράστης και η ανήλικη, πήγαν στη Λάρισα όπου ο 40χρονος προσπάθησε να κλέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η κοπέλα, ξεφεύγοντας από την προσοχή του, ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο εταιρείας security, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, οι οποίοι συνέλαβαν το δράστη και την κοπέλα.

Και οι δύο κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!





myfreebirdblogspotcom.blogspot.com

Καλωσήρθατε στο εικονικό σας σπίτι!

I-DIADROMI

Παίζοντας αυτό το ηλεκτρονικό παιχνίδι μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το ενεργειακό σας αποτύπωμα,
δηλαδή πόσο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) εκλύουν στην ατμόσφαιρα οι καθημερινές σας συνήθειες που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας.
www.wwf.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.