Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Δικηγόρος, στην Άγκυρα, διώκεται για τη φωτογραφία του πατέρα του, που είχε κρεμασμένη στον τοίχο του γραφείου του.

Άνδρες της αστυνομίας -ύστερα από καταγγελίες- πραγματοποίησαν έρευνα στο γραφείο του δικηγόρου και ακολούθως, συνέταξαν μήνυση εναντίον του με την κατηγορία της προπαγάνδας υπέρ της τρομοκρατίας, επειδή "είχε αναρτήσει τη φωτογραφία του Αμπντουλάχ Οτσαλάν" πλάι στην (υποχρεωτική) φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο δικηγόρος συνελήφθη και κρατείται έως ότου αποδείξει ότι δεν πρόκειται για τη φωτογραφία του Οτσαλάν, αλλά του θανόντα πατέρα του, που έμοιαζε στον Κούρδο ηγέτη.

Ο δικηγόρος κατήγγειλε τη δίωξη και την κράτηση, ως παράνομες, βασισμένες σε ψευδείς αναφορές της αστυνομίας.

Τουρίστας δέχθηκε επίθεση από αρκούδα




Ένας Ούγγρος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά, στα νότια Καρπάθια, στη Ρουμανία, όταν δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, μετέδωσε το ουγγρικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

O άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Η αρκούδα πιθανότατα αναζητούσε τροφή στη σκηνή που διέμενε ο άνδρας μαζί με το γιο του.

Στα ρουμανικά όρη κατοικούν περίπου 5.000 αρκούδες, ορισμένες από τις οποίες περιπλανώνται κοντά σε πόλεις, αναζητώντας τροφή. Τα τελευταία χρόνια σημειώνει αύξηση ο αριθμός των θυμάτων στα ορεινά θέρετρα της χώρας που δέχονται επίθεση από αρκούδες, σύμφωνα με το MTI.
http://www.nooz.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.