Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Προσευχηθείτε μέσω Twitter" λέει ιρλανδός καρδινάλιος



Να ανεβάζουν στο Twitter προσευχές ή να στέλνουν το μήνυμα ότι έχουν προσευχηθεί για τους αγαπημένους τους ανθρώπους παρακίνησε το ποίμνιο του ο καθολικός καρδινάλιος Σων Μπρέιντι.


Στο κήρυγμά του την προηγούμενη Κυριακή στην επαρχία Mayo δήλωσε: «Κάντε σε κάποιον το δώρο της προσευχής μέσω του twitter ή του mail κάθε μέρα. (…) Ζητώ από τους νεαρούς ανθρώπους ειδικά να στέλνουν στους οικείους τους ένα mail, ένα μήνυμα ή έστω να ενημερώνουν το Twitter ότι έχουν προσευχηθεί γι’ αυτούς».

Σκότωσε τη μητέρα του για το τηλεχειριστήριο


Ένας άνδρας από την Ταϊβάν σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του καθώς πάλευαν για το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Η εφημερίδα Apple Daily γράφει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη Ναντού το Σάββατο.

Ο Σου Πενγκ Σενγκ, 43 χρόνων παρακολουθούσε τηλεόραση στο σπίτι του μαζί με την 64χρονη μητέρα του, Χσιάο Τσινγκ Τσου. Ενώ εκείνος ήθελε να δει ένα ντοκιμαντέρ, η μητέρα του επέμενε να δει τις ειδήσεις.

Πάνω στη λογομαχία η μητέρα του Σου πήρε μια ξύλινη ράβδο για να τον χτυπήσει. Ο Σου έσπρωξε τη μητέρα του, με συνέπεια να χτυπήσει το κεφάλι της πρώτα στον τοίχο και μετά στη γωνία του τραπεζιού.

Ο γιος έσπευσε να μεταφέρει την αναίσθητη μητέρα του που αιμορραγούσε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε χθες. Ο Σου δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος από το θάνατο της μητέρας του που κατά λάθος εκείνος προκάλεσε και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο Σου κατηγορείται για ανθρωποκτονία, γεγονός που επισείει ελάχιστη ποινή διετούς φυλάκισης.

Υποστήριξη για το νέο λειτουργικό



Mέσα στους επόμενους μήνες η Samsung θα παρουσιάσει το πρώτο κινητό τηλέφωνο της με το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο μόνο στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και θα έρχεται με όλα τα καλούδια της εποχής όπως οθόνη αφής, κάμερα 5MP, υποστήριξη για μνήμη έως 40GB και δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi. Η Samsung θα αρκεστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά αφού στις ΗΠΑ η Motorola αναπτύσσει μια μεγάλη σειρά με τηλέφωνα που θα χρησιμοποιούν το Android.

Να σημειωθεί οτι το Android θα έχει ιδιαιτερες ικανότητες για την διαχείρηση των εφραμογών της Google.

Fleg Master Tlpizza




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....


τα λεμε....

«Μήνυμα σε μπουκάλι» άφησαν πίσω τους επτά κρατούμενοι στο Αουσβιτς




Λονδίνο


Ένα χειρόγραφο σημείωμα, που φέρει την υπογραφή επτά κρατουμένων στο κολαστήριο του Αουσβιτς, βρέθηκε μέσα σε ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν κρυμμένο μέσα στα θεμέλια γειτονικού κτιρίου -χώρο καταναγκαστικών έργων.

Σύμφωνα με το BBC, το σημείωμα έχει ημερομηνία «9 Σεπτεμβρίου 1944» και σε αυτό αναγράφονται τα ονόματα επτά κρατουμένων, ο αριθμός που έφεραν αλλά και οι πόλεις απ' όπου κατάγονταν.

«Όλοι τους είναι ηλικίας 18 έως 20 ετών» αναφέρει η τελευταία φράση του σημειώματος, που αφορά έξι Πολωνοεβραίους και έναν Γαλλοεβραίο κρατούμενο.

Η αυθεντικότητα του σημειώματος έχει εξακριβωθεί και, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μουσείου του Αουσβιτς, μόνο δύο από τους συγκεκριμένους κρατούμενους κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το στρατόπεδο συγκέντρωσης.

«Ήταν νέοι άνθρωποι που προσπαθούσαν να αφήσουν ίχνη από την παρουσία τους εκεί» επισήμανε ο εκπρόσωπος του Μουσείου.

Newsroom ΔΟΛ


Το άλφα ετοιμάζετε για το νέο ριάλιτι …..με τίτλο «Αγρότης ψάχνει γυναίκα»!



Η γερμανική εταιρεία παραγωγής Constantin Entertainment Hellas, την οποία χρησιμοποιεί το κανάλι, έχει ξαμοληθεί στον Θεσσαλικό κάμπο και αναζητεί ενδιαφερόμενους για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.


Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού λέγεται ότι περιλαμβάνει… ειδύλλιο ή ακόμα και γάμο για τους νικητές. Στην Γερμανία ήδη τα είδαμε όλα

Πάρτε μια γεύση

Με τα καρότσια θα κουβαλάμε τις νύφες μέσα στα άχυρα…..




Η υποψία νύφη θα βάζει τα ρούχα τις δουλειάς ….να τα ταΐσει τα ζώα…..να φάνε και τα δικά μας μάτια…..

Έρεε και το σήμερα γάμος γίνετε δεν θα λείψει….

Και αν δεν γίνει γάμος καλό είναι και το cd που θα βγει όπως στην Γερμάνια ο βοσκος Heinrich που βρήκε ότι έχει ταλέντο στην φωνή δεν μας χαλάει βρίσκουμε γυναίκα αργότερα….

Λιτότητα μέχρι το 2010



Στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα δραστικά, μέχρι το τέλος του 2010. Αυτό δεσμεύτηκε στην πρωινή συζήτηση ο Πρωθυπουργός μας κ. Καραμανλής στον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο.


http://trelokouneli.blogspot.com/

"What's Up" Park'O'Luna at Vasilitsa



"What's Up" "What's Up" "What's Up"

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.