Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ελενα Παρχαρίδου: Γλυκιά και με κορμί... κόλαση!


Η γλυκιά Ελενα έκανε αρκετά χρόνια στίβο, ενόργανη και ποδηλασία - έχτιζε κορμί το κορίτσι και ορίστε το αποτέλεσμα! Εχει ασχοληθεί στο παρελθόν με πολλές δουλειές: service σε καφέ, σε εργοστάσιο αλλά και ως λογίστρια, που είναι εξάλλου και αυτό που έχει σπουδάσει. Πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε καλλιστεία, πλην όμως δεν κατόρθωσε να διακριθεί. Δεν την πείραξε καθόλου, αφού στη συνέχεια ασχολήθηκε συστηματικά με το μόντελινγκ και οι δουλειές της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Κινείται συνεχώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά δεν την πειράζει αφού έχει θέσει στόχους τους οποίους θέλει να πραγματοποιήσει το συντομότερο.



ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... Η Ελενα γεννήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Τη γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2006 και στη συνέχεια την απολαύσαμε σε αρκετά ντεφιλέ μόδας στη Νύμφη του Θερμαϊκού.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Είναι τελειόφοιτη Λογιστικής. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Συστήθηκε στο ευρύ κοινό από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2006.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Φιλοδοξεί να μπει σε σχολή Αγγλικής Φιλολογίας, στη σχολή Καλών Τεχνών και να κάνει μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι πολυσχιδής, πώς να το κάνουμε;

ΑΔΥΝΑΜΙΑ: Της αρέσει πολύ το σινεμά. Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, όλο στις σκοτεινές αίθουσες τη βγάζει. Και δεν τις αλλάζει!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το τένις, τη ζωγραφική, την ποδηλασία και με τα ζωάκια, τα οποία λατρεύει!

ΣΥΧΝΑΖΕΙ... στο Γκάζι και στο Κολωνάκι - αγαπημένοι προορισμοί, καθώς μπορείς να συνδυάσεις τη βόλτα σου μ’ έναν καφέ στα πιο in στέκια. Λατρεύει το καλό φαγητό και με τις φίλες της κάνει και window shopping - όχι μόνο στο Κολωνάκι.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ... πρέπει να είναι πολύ έξυπνος, αγγελικά πανέμορφος και (το κερασάκι στην τούρτα) αριστοκρατικός τύπος. Δεν ζητάει και τίποτα...

ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ
espresso

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.