Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα μπικίνι κάνουν τους άνδρες να βλέπουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα!!


Οι σέξι γυναίκες που φοράνε μπικίνι, κυριολεκτικά κάνουν μερικούς άνδρες να τις βλέπουν σαν αντικείμενα ή εργαλεία, παρά σαν ανεξάρτητους ανθρώπους με επιθυμίες, σκέψεις και συναισθήματα, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Τομογραφίες του εγκεφάλου αποκάλυψαν ότι όταν οι άνδρες βλέπουν εικόνες γυναικών ντυμένων ανάλαφρα, τότε ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου τους που σχετίζεται με τη χρήση των εργαλείων!


Ορισμένοι άνδρες επίσης δεν δείχνουν καμία δραστηριότητα, όταν... βλέπουν τέτοιες εικόνες, στο τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που συνήθως ανταποκρίνεται όταν κάποιος αξιολογεί τις προθέσεις του άλλου και έρχεται στη θέση του για να τον νοιώσει. Κατά την υπεύθυνη της έρευνας, κ. Σούζαν Φίσκε, ψυχολόγο του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι «αυτοί οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά προκλητικές, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για τις σκέψεις τους».
Όπως είπε η ερευνήτρια, που έκανε τη σχετική επιστημονική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας στην εγκεφαλική περιοχή της κοινωνικής συνείδησης είναι πραγματικά παράξενη, γιατί σπάνια συμβαίνει. Οι επιστήμονες έχουν δει αυτή την απουσία εγκεφαλικής δραστηριότητας μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μια μελέτη όπου οι εθελοντές είδαν φωτογραφίες άστεγων και ναρκομανών.
Στη διάρκεια της νέας έρευνας, ετεροφυλόφιλοι άνδρες εθελοντές είδαν διάφορες φωτογραφίες ντυμένων και λιγότερο ντυμένων γυναικών. Οι περισσότεροι άνδρες θυμόντουσαν καλύτερα από όλες τις ακέφαλες φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι, ακόμα κι αν είχαν δει τις εικόνες για λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου! Η Φίσκε είπε ότι αν μια ανάλογη μελέτη γινόταν αντίστροφα, είναι αμφίβολο κατά πόσο οι γυναίκες, κοιτώντας μισοντυμένους άνδρες, θα τους «απο-ανθρωποποιούσαν» με τον ίδιο τρόπο.

Dinatos

http://thenewsbus.blogspot.com/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.