Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η πιο μεγάλη ψευδαίσθηση της ζωής μας!



Όλες οι στατιστικές έρευνες πιστοποιούν ότι ο μέσος όρος της ζωής μας έχει αυξηθεί. Συνεπώς ζούμε περισσότερο; Εξαρτάται πώς θα το δει κανείς!

Πιστεύω ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ψευδαισθήσεις στις ζωές μας.

Η ζωή μας έχει όντως αυξηθεί αλλά μόνο στατιστικά. Στην πράξη ο πραγματικός, ποιοτικός χρόνος που μας μένει για να ζήσουμε την πραγματική ζωή έχει μειωθεί δραματικά.



Κι αυτό γιατί:
* Ξοδεύουμε ζωτικό χρόνο δουλεύοντας υπερωριακά, για να αγοράσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα μας εξοικονομήσουν το χρόνο που χάνουμε!!!

* Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά και λυγίζουμε κάτω από το βάρος των πιστωτικών μας καρτών για να αγοράσουμε πράγματα που δε μας πολυχρειάζονται, αλλά και δεν έχουμε το χρόνο να χρησιμοποιήσουμε.

* Τρώμε γρήγορα και πρόχειρα για να έχουμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε και να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα που θα δαπανηθούν σε γιατρούς, γυμναστήρια και ινστιτούτα αδυνατίσματος σε μια προσπάθεια να θεραπεύσουμε τις συνέπειες της αλόγιστης αυτής διατροφής και γενικά συμπεριφοράς.

* Το λίγο χρόνο που μας απομένει τον περνάμε αποχαυνωμένοι κι αποκαμωμένοι μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας προγράμματα και ανταλλάσσοντας το δυνατόν λιγότερο λέξεις με τους οικείους μας.

Ο ποιοτικός χρόνος για να ζήσουμε πραγματικά έχει μειωθεί δραματικά. Τελικά το ότι ζούμε περισσότερο από παλιά είναι μια πολύ μεγάλη ψευδαίσθηση. Ίσως η μεγαλύτερη!

maconwaterproofing
http://spyros-tagas.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.