Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ηλιακή ενέργεια


Έχουμε δει τα πρωτότυπα και ακούμε τις εικασίες χρόνια τώρα, αλλά τώρα το έχουμε, το πρώτο ηλιακό κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και μπορείτε να αγοράσετε … αν τύχει να ζείτε ή να περάσετε από την Κίνα.

Η HiTech Wealth, εταιρία τηλεπικοινωνιών, έχει μόλις αρχίσει την πώληση των S116 και το καταπληκτικό είναι ότι τα τηλέφωνα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ωστόσο, η φιξαρισμένη τιμή των 510 δολαρίων θα σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί να μην πάρω ένα iPhone. Μια κάμερα 1,3 mpx και ένα MP3 player είναι αρκετά τυποποιημένες προσθήκες στα κινητά τηλέφωνα αυτές τις ημέρες, αλλά τα ηλιακά πάνελ κάνουν αυτόν τον τύπο τηλεφώνων να ξεχωρίζουν.

Το φωτοβολταϊκά πάνελ φορτίζουν την μπαταρία σε οποιαδήποτε ποσότητα του φωτός, καθώς και σε εσωτερικούς χώρους (ή ακόμη στο φως των κεριών) και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από ό, τι θα ήταν χωρίς το πάνελ. Μια ώρα στο άμεσο ηλιακό φως, θα δώσει στους χρήστες 40 λεπτά επιπλέον χρόνο ομιλίας.

Ανυπομονούμε λοιπόν πότε αυτά τα κινητά τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν ευρέως στην αγορά και πολύ περισσότερο πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.
http://greenmagazine.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.