Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΝΑΠΗΡΙΑ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ρατσιστική ενέργεια σε βάρος των μαθητών με ειδικές ανάγκες κατήγγειλε χθες ο σύλλογος εκπαιδευτικών στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Οπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, ο πατέρας ενός μαθητή μιας περιοχής των Ιωαννίνων απευθυνόμενος σε εκπρόσωπο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον ρώτησε γιατί το παιδί του το οποίο έκανε εγγραφή τον Σεπτέμβριο στην Α΄ Γυμνασίου ειδικού σχολείου δεν πήρε υπολογιστή, εισέπραξε την απαξιωτική απάντηση ότι δεν τον χρειάζεται
Η έρευνα απέδειξε ότι πολλοί μαθητές ειδικών σχολείων της χώρας δεν εντάχθηκαν στην ευεργετική διάταξη της διανομής φορητών υπολογιστών.
Πηγές του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν χθες ότι η καταγγελία θα ερευνηθεί και θα γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα....
«Θεωρούμε ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες θα έπρεπε να παίρνουν πρώτα απ΄ όλα υπολογιστές, καθώς σε πάρα πολλές περιπτώσεις η προσέγγιση γνωστικών αντικειμένων μέσω προγραμμάτων του υπολογιστή τα βοηθάει να ξεπεράσουν προβλήματα που έχουν σχέση με τις ιδιαιτερότητές τους» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί της οργάνωσης ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για το θέμα.
Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να σταματήσει άμεσα «η απαράδεκτη εξαίρεση εις βάρος των μαθητών των ειδικών σχολείων και να τους δοθούν άμεσα οι υπολογιστές που δικαιούνται».

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.