Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι χάκερς "χτύπησαν" τον hotmail


I-DIADROMI
 Αν αστάτωση προκάλεσαν «τα κακά παιδιά του διαδικτύου» στην εταιρεία λογισμικού Microsoft, αλλά και σε χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, χάκερς κατάφεραν να «σπάσουν» κωδικούς χρηστών του Hotmail και έβγαλαν τα άπλυτα τους στην φόρα, δημοσιοποιώντας τα... προσωπικά τους μηνύματα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Η εταρεία ανακοίνωσε ότι απέκλεισε την πρόσβαση σε χιλιάδες λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, προκειμένου να προστατεύσει τους χρήστες, αλλά παρέλειψε αν ενημέρωσε όλους αυτούς που...«την πάτησαν» ή αν πρέπει από μόνοι τους οι χρήστες να ψάχνουν στις διάφορες ιστοσελίδες την αλληλογραφία τους.
«Πληροφορηθήκαμε ότι ορισμένοι κωδικοί πελατών του Windows Live
Hotmail υποκλάπησαν με τη μέθοδο του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» (phishing) και δημοσιοποιήθηκαν σε μια ιστοσελίδα»
ανέφερε η εταιρεία.

Η μέθοδος του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» χρησιμοποιείται από τους πειρατές που προσπαθούν να παραπλανήσουν του χρήστες του Ίντερνετ ώστε να δώσουν οικειοθελώς προσωπικά στοιχεία τους ή να κατεβάσουν στους υπολογιστές τους κακόβουλα προγράμματα. Μία από τις τεχνικές είναι η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων που υπόσχονται στους παραλήπτες ότι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες διασημοτήτων ή και σε νόμιμες ιστοσελίδες.

«Λάβαμε μέτρα για να εμποδίσουμε την πρόσβαση σε όσους λογαριασμούς εκτέθηκαν και για να βοηθήσουμε τους χρήστες να ανακτήσουν τους λογαριασμούς τους», προσθέτει η Microsoft η οποία υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε το πρόβλημα αυτό το σαββατοκύριακο.

Η εταιρεία συμβουλεύει τους χρήστες να προσέχουν πολύ πριν ανοίξουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα του οποίου δεν γνωρίζουν την προέλευση, να εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους αντιβιοτικά προγράμματα και να αλλάζουν τους κωδικούς ασφαλείας κάθε τρεις μήνες.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.