Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ


ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ.
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Τρικκαίων, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων, να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις με την επαναφόρτιση των μπαταριών σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Η δημοτική επιχείρηση e - trikala εγκατέστησε πέντε ειδικά υδατοστεγή κιβώτια ηλεκτρικού ρεύματος (220V), για την τροφοδοσία των ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων. Οι σταθμοί τροφοδοσίας βρίσκονται στην πλατεία Ρ.Φεραίου, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου στην οδό Καρδίτσης στο χώρο στάθμευσης στην οδό Κονδύλη 77 και
στα γραφεία e - trikala Α.Ε. Στην πλατεία Ρ.Φεραίου μάλιστα ενισχύθηκε η ασύρματη πρόσβαση στο internet με στόχο τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια φόρτισης του ειδικού αμαξιδίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρικκαίων σχεδιάζεται να εγκατασταθούν περισσότεροι σταθμοί τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος έξω από δημόσια κτίρια. Τα κιβώτια έχουν σχεδιαστεί να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες. Οι τοπικοί σύλλογοι ΑμεΑ παρέλαβαν 40 κλειδιά προκειμένου να τα παραχωρήσουν στα μέλη τους που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό αμαξίδιο. Ο δήμαρχος τέλος υποσχέθηκε την ανάληψη επιπλέον μέτρων για την εξυπηρέτηση και την κίνηση των ΑμεΑ στην πόλη των Τρικάλων.

πηγή

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.