Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αξιωματικός για…μίμηση!


Είναι να απορεί κανείς με αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και με τις απότομες στροφές που κάνει. Τόσο απότομες που μπορεί να τον βγάλουν εκτός...πορείας! Μέχρι πριν λίγο καιρό, έμπαινε κι έβγαινε στο γραφείο Υφυπουργού, ώστε εκείνος να μεσολαβήσει για την παραμονή του στην υπηρεσία που έχει ξεχάσει πόσα χρόνια υπηρετεί...


Μέχρι την παραμονή των εκλογών, επιδεικτικά τηλεφωνούσε ενώπιον των συναδέλφων του και ζητούσε να πει μια καλημέρα στον Υπουργό.
Και μετά ανακοινώθηκαν οι εκλογές....Και με την ανακοίνωση ξεκίνησαν οι στροφές. Μπαίνει και βγαίνει τώρα σε γραφείο υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, για να εξασφαλίσει την εύνοια, την θέση του και γενικότερα τις άκρες του, με την επόμενη Κυβέρνηση. Ποντάρει στο ότι ο συγκεκριμένος θα εκλεγεί και θα υπουργοποιηθεί (ή υφυ..) αμέσως μετά τις εκλογές, οπότε έτσι θα έχει σίγουρα έναν καλό χειμώνα. Φυσικά δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι από τους λίγους που το κάνουν με τόσο προκλητικό τρόπο. Αλλά ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ είναι μακριά για να τα βλέπει αυτά....Τουλάχιστον ας τα δει ο ντόπιος υφυπουργός.

epiruspost

TROKTIKO

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.