Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ωραία σελίδα για δημιουργία banner

3dtextmaker.com. Αφού μπείτε στην αρχική σελίδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο "click here to begin" (δείτε και την εικόνα παρακάτω) και να μπείτε στην περιοχή εργασίας.




Η περιοχή εργασίας έχει 5 βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πρώτο βήμα πρέπει να διαλέξουμε τη γραμματοσειρά που θέλουμε για το banner. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι κατηγορίες γραμματοσειρών , συνολικά πάνω από εκατό γραμματοσειρές. Ακριβώς κάτω από τις κατηγορίες υπάρχει μια περιοχή προεπισκόπησης για να βλέπουμε πώς είναι κάθε γραμματοσειρά.

Στο δεύτερο βήμα επιλέγουμε το χρώμα. Δε χρειάζεται κάποια άλλη εξήγηση για αυτό το βήμα.

Στο τρίτο βήμα επιλέγουμε τις διαστάσεις του banner. Στο τέταρτο επιλέγουμε τα εφέ της κίνησης. Εδώ θα χρειαστεί να "παίξουμε" λιγάκι για να βρούμε τι ακριβώς μας αρέσει.

Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα γράφου
με το κείμενο που θέλουμε. Δυστυχώς όσο προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να δούμε Ελληνικές γραμματοσειρές. Πλέον, αφού βάλουμε και το κείμενο, πατάμε το κουμπί"Make 3D Text" και βλέπουμε το banner έτσι όπως ακριβώς το φτιάξαμε. Για οποιαδήποτε αλλαγή που τυχόν θέλουμε να κάνουμε, απλά την κάνουμε και ξαναπατάμε το κουμπί "Make 3D Text" για να δούμε την αλλαγή.
Αφού φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά κάνουμε δεξί κλικ επάνω στην κινούμενη εικόνα και την σώζουμε στο δίσκο μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν πάμε να "ανεβάσουμε" την εικόνα απευθείας στο blog , πιθανόν να μην την δείχνει κινούμενη αλλά σταθερή. Αν συμβεί αυτό, τότε καλύτερο είναι να την ανεβάσουμε σε κάποιον server και μετά να την εισάγουμε στο blog σαν link.

http://pchands.blogspot.com/2009/06/banner.html


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.