Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διακοπή σύνδεσης στο Ίντερνετ μόνο με Δικαστική απόφαση!


Απόφαση σταθμός απ'το Ευρωκοινοβούλιο.
Η πρόσβαση στο Ιντερνετ είναι θεμελιώδες δικαίωμα και η διακοπή της θα πρέπει να είναι δυνατή μόνο με δικαστική απόφαση, αποφάσισε χθες το Ευρωκοινοβούλιο.
Οι ευρωβουλευτές με τροπολογία που ψήφισαν ανέτρεψαν προηγούμενη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με το Συμβούλιο η οποία, εξαιτίας της ασάφειάς της, άφηνε το περιθώριο στα κράτη-μέλη να διακόπτουν τη σύνδεση πολιτών που κατηγορούνται ότι «κατεβάζουν» παράνομα υλικό μέσω του Ιντερνετ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς το νομοθετικό πακέτο για τις τηλεπικοινωνίες που ήρθε χθες προς ψήφιση στην Ολομέλεια του Ε. Κ. ρυθμίζει μια σειρά από θέματα, όπως η ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, δικαιώματα καταναλωτών, θέματα ανταγωνισμού και κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης. Μέχρι σήμερα υπάρχει νομοθετική... ασάφεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά τη λειτουργία της αγοράς του Ιντερνετ και τα δικαιώματα των πολιτών (και δευτερευόντως καταναλωτών). Η ασάφεια επιτρέπει στη γαλλική κυβέρνηση να προωθεί νόμους που προβλέπουν τη διακοπή, μέχρι ένα έτος, της σύνδεσης χρηστών που κατεβάζουν μουσική και ταινίες "παράνομα"...


greece-salonika.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.