Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Λίγο πριν τον τερματισμό...



Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 2,6 έως 3,5% καταγράφουν νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Ο Κ.Καραμανλής ψάχνει λύσεις την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρω-κάλπες με στόχο την μείωση της «ψαλίδας».

Γκούφη - Ο Δίδυμος γίγαντας και η αστρολογική του ανάλυση



Και καθώς ο Ηλιος προχωρά στο ζώδιο των Διδύμων, άλλος ένας αγαπημένος χάρτινος ήρωας έρχεται....

Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα "Ντίπι Ντογκ" και λίγα χρόνια μετά μετονομάστηκε σε "Γκούφη".
Χρειάστηκε όμως να φτάσουμε στο 1992 για να μας αποκαλυφτεί το πλήρες όνομά του που είναι "Γκούφη Γκουφ".

Ωσάν επικοινωνιακός Δίδυμος που ήταν, γρήγορα έγινε δημοφιλής επισκιάζοντας τον φίλο του "Μίκυ" και τα χαρίσματά του ενέπνευσαν πολλούς δημιουργούς να ασχοληθούν μαζί του.
Ψηλός με τεράστιες πατούσες, πλακατζής, αθώος και γλυκός, έχει γίνει συνώνυμο του αγαθού γίγαντα.
Οπωσδήποτε ο Ερμής και ο Άρης του στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Δία και τον Κρόνο δεν συνέβαλλαν στην εδραίωση των προϋποθέσεων μεγάλης νοητικής ανάπτυξης και ευστροφίας. Η χαοτική του συμπεριφορά υπήρξε παροιμιώδης.

Ωστόσο το μεγάλο, ανεξιχνίαστο και αναπάντητο (ακόμη) ερώτημα της ζωής του είναι ένα: ποια είναι η άγνωστη μητέρα του γιου του "Μαξ Γκουφ"?
Αστρο - Συμμορίτες http://simmoria.blogspot.com

Οφθαλμαπάτη....


Υπάρχουν 11 ανθρώπινα πρόσωπα σε αυτή την εικόνα. Μπορείς να τα βρείς όλα;

Οι περισσότεροι βρίσκουν τα 8!!!

happyhipooo.blogspot.com

Εκβίαζαν 43χρονο επιχειρηματία στην Καρδίτσα


Με την σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Καρδίτσας, ένας 37χρονος έμπορος αυτοκινήτων από το Μακρυχώρι και ένας επίσης 37χρονος από το Ψαθοχώρι, που συνελήφθησαν για υπόθεση εκβίασης σε βάρος 43χρονου στην Καρδίτσα.
Ο 43χρονος είχε πάρει δάνειο από τον πρώτο, του είχε αποπληρώσει το ποσό αλλά όχι και του τόκους με αποτέλεσμα ο 37χρονος σε συνεργασία με τον συνομίληκό του, να τον εκβιάζουν και να του ζητούν 60.000 ευρώ και να τον απειλούν λέγοντας μεταξύ άλλων πως έχουν «φιλική» σχέση με τους δύο δραπέτες των Φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάϊ.

Ο 43χρονος κατέφυγε στις Αρχές, υπέβαλε μήνυση και η Ασφάλεια Καρδίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τους δύο 37χρονους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ένα βιβλιάριο με το λογαριασμό στον οποίο ήθελαν να τους καταθέσει ο 43χρονος τα χρήματα, και ένα κυνηγετικό όπλο.
www.trikalanews.gr

ΤΡΙΚΑΛΑ .Πανθεσσαλικοί αγώνες στίβου ΑμΕΑ





«Άντε γεια» από το μετανάστη!!!




http://greki-gr.blogspot.com

Σίγησε η φωνή του Μίκυ Μάους



Ο ειδικός στα ηχητικά εφέ Γουέιν Ολγουαιν, ο οποίος ήταν η φωνή του Μίκυ Μάους επί 32 χρόνια, πέθανε στα 62 του χρόνια, ανακοίνωσε η Walt Disney. Ως αιτία θανάτου αναφέρονται οι επιπλοκές από διαβήτη, από τον οποίο έπασχε.

Ο Όλγουαιν είναι ο τρίτος άνθρωπος που δάνεισε τη φωνή του στο Μίκυ. Ο πρώτος ήταν ο ίδιος ο Ουόλτ Ντίσνεϊ, που έγινε η φωνή του δημοφιλούς ποντικού το 1928.

Ακολούθησε ο Τζίμυ Μακντόναλντ το 1947, ο οποίος πρότεινε τη δουλειά αυτή στον προστατευόμενό του, τον Όλγουάιν το 1977.

Ο Όλγουάιν ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Ντίσνεϊ το 1966, αρχικά από το τμήμα αλληλογραφίας.

Συνεργάστηκε με τον ειδικό των ηχητικών εφέ, τον Μακντόναλντ, για 7,5 χρόνια, και εργάστηκαν για ταινίες του Ντίσνεϊ όπως "Η Γοργόνα" (1984) και "Ένα Μωρό για Τρεις" (1987).

Η σύζυγος του Όλγουαιν, Ράσι Τέιλορ, χαρίζει τη φωνή της στη Μίνυ Μάους.
http://www.nooz.gr

Τα παπαγαλάκια της Ν.Δ



Κόντρα λέει ξεκίνησε με το σποτ της Ν.Δ για τα παπαγαλάκια.

Κάτσε να το σκεφτούμε πιο ψύχραιμα.

Τα παπαγαλάκια φωνάζουν "καταστροφή", "καταστροφή", "λουκέτο"σωστά??

Σωστά!

Άρα ποιον μιμούνται ????

Τον Ευαγγελάτο !!
http://egoetsitovlepo-egoetsitovlepo.blogspot.com/

Αναμένεται σύντομα το USB 3.0



Η εταιρεία NEC ανακοίνωσε τον νέο ελεγκτή USB 3.0 με μεγάλες ταχύτητες για τις συσκευές μας. Προβλέπεται συμβατότητα με τις παλιότερες εκδόσεις.

Η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων θα είναι της τάξης των 5Gbps δηλαδή πάνω από 10 φορές μεγαλύτερη από το USB 2.0. Τις νέες θύρες θα τις βρίσκουμε σύντομα σαν αναβάθμιση για τους υπολογιστές μας σε τιμές περί τα 10 ευρώ.

Εκατομμυριούχος σκότωσε τον εραστή του



Ένας εκατομμυριούχος από την Δυτική Αυστραλία σκότωσε τον εραστή του, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις για πάρα πολλά χρόνια, για χάρη ενός νεότερου άνδρα που είχε γνωρίζει.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης στο Κακουργιοδικείο Περθ, ο 45χρονος εκατομμυριούχος, Τζεράρντους Χέιτζ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων που πουλούν ψητά κοτόπουλα, έπνιξε τον εραστή του Φρανκ Τζανσιόσι, με τον οποίο και διατηρούσε ερωτικές σχέσεις για 25 χρόνια, όταν γνώρισε έναν πολύ νεότερο άνδρα τον οποίο και ερωτεύτηκε παράφορα.

Το φονικό έλαβε χώρα στο πολυτελές σπίτι του Χέιτζ, πέρυσι τον Ιανουάριο μετά από μια διαφωνία μεταξύ τους για τον νέο εραστή.

Μια μέρα μετά το φονικό για το οποίο κατηγορείται, είχε πει με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί και σε κάποιον συνεταίρο του.

nooz.gr

Αξιόμαχοι αλλά με ...παραπανίσια κιλά


Περισσότεροι από τους μισούς Αυστραλούς που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν θυμίζουν καθόλου στην εμφάνιση τις φωτογραφίες στις αφίσες στρατολόγησης με τους μυώδεις, ετοιμοπόλεμους στρατιώτες, όπως προκύπτει από στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Το 62% από τους 52.000 ένστολους είναι είτε παχύσαρκοι είτε υπέρβαροι, ποσοστό όμοιο με εκείνο που αναλογεί στο συνολικό πληθυσμό.


Στις αρχές του χρόνου, ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών των ενόπλων δυνάμεων υποστράτηγος Πολ Αλεξάντερ παραδέχτηκε ότι το βάρος είναι πράγματι σοβαρό θέμα στις τάξεις του στρατού.
nooz.gr

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ;;;;;;

......

Μαζικοί τάφοι για τους χοίρους της Αιγύπτου

Για πόσο ακόμα ....???



Στο βωμό της δόξας και του χρήματος, καταπατώνται ανθρώπινες αξίες! Η συγκεκριμένη εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν διστάζει να εκμηδενίσει πρόσωπα, καταστάσεις, αξίες...

"Συγχαρητήρια Ευγενία Μανωλίδου η εκπομπή σου, σου χάρισε και άλλα χρήματα"!!

http://trelokouneli.blogspot.com

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΕΣΤ...


Δεξι και αριστερο εγκεφαλικο ημισφαιριο
Οπως καθεστε στην καρεκλα, σηκωστε το δεξι σας ποδι απο το δαπεδο και καντε κυκλους κατα τη φορα των δεικτων του ρολογιου.
Ενω το κανετε, σηκωστε το δεξι σας χερι και σχηματιστε στον αερα το νουμερο 6 (εξι).

Το ποδι σας θα αλλαξει διευθυνση κινησης και δεν μπορειτε να κανετε τιποτα για να το εμποδισετε!!
http://happyhipooo.blogspot.com

Να γιατί το FaceBook τα έχει παίξει ( Σιγά μην την γλύτωνε)


Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχετε διαπιστώσει κολλήματα, καθυστερήσεις, και ένα σωρό άλλα κουλά στο FaceBook? Αν προσέξατε 2 μέρες πριν το είχα Ανακοινώσει προμηνύοντας ότι κάτι υπάρχει που δεν είναι φυσιολογικό...

Θα την γλίτωνε το FB από τους Hackers?

Κανένας δεν την γλιτώνει.... για διαβάστε το Άρθρο από τα Νέα που ακολουθεί. Τέτοια άρθρα μας ενημερώνουν για να "Ξυπνάμε" λίγο και να συνειδητοποιούμε που "Πατάμε"...


Λαμπρινή Σταμάτη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 15 Μαΐου 2009
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2009 13:23




Επίθεση χάκερ δέχθηκε το Facebook. Οι άγνωστοι επιχείρησαν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των περίπου 200 εκατομμυρίων χρηστών και κατάφεραν να αποσπάσουν τους κωδικούς αρκετών εξ αυτών.

Ο εκπρόσωπος του Facebook, Barry Schnitt δήλωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη το δίκτυο από την επίθεση των χάκερ και πως έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί των χρηστών από τους οποίους υπέκλεψαν στοιχεία. Ωστόσο απέφυγε να πει πόσοι ακριβώς ήταν οι λογαριασμοί αυτοί.

Οι χάκερ απέσπασαν προσωπικά δεδομένα και κωδικούς πρόσβασης μέσω μιας τεχνικής που ονομάζεται «phishing»: αρχικά κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ορισμένους λογαριασμός μελών του Facebook και στη συνέχεια έστειλαν μηνύματα στους φίλους τους, προκαλώντας να ανοίξουν links που οδηγούσαν σε ψεύτικες ιστοσελίδες.
Οι ιστοσελίδες αυτές είχαν σχεδιαστεί ώστε να μοιάζουν με την αρχική σελίδα του Facebook. Τα θύματα δέχθηκαν οδηγίες να δώσουν και πάλι τα στοιχεία εγγραφής, ωστόσο αντί να κάνουν log in στο Facebook, έμπαιναν στην ιστοσελίδα που είχαν υπό τον έλεγχό τους οι χάκερ, δίνοντας τους κωδικούς ασφαλείας.

Στόχοι επιθέσεων όπως αυτή είναι συνήθως η κλοπή ταυτότητας και η διαρροή ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam).

Μεταξύ των ψεύτικων ιστοσελίδων που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι www.151.im , www.121.im και www.123.im. Το Facebook διέγραψε κάθε αναφορά στα sites αυτά.
Όπως δήλωσε ο Schnitt, οι υπεύθυνοι για θέματα ασφάλειας στο Facebook εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν στόχο να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερους κωδικούς πρόσβασης και αργότερα να τους χρησιμοποιήσουν για να στείλουν spam και να προωθήσουν πλαστά φαρμακευτικά προϊόντα και άλλα καταναλωτικά αγαθά.

Αντίστοιχη επίθεση είχαν επιχειρήσει χάκερ πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι ασφαλείας κατάφεραν να τους αποτρέψουν.

Το κοινωνικό δίκτυο Facebook και ο βασικός ανταγωνιστής του, το δίκτυο MySpace απαιτεί από τους αποστολείς μηνυμάτων εντός δικτύου να είναι μέλη του και κρύβει τα προσωπικά δεδομένα μελών από επισκέπτες που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη. Λόγω της τακτικής αυτής, οι χρήστες έχουν την τάση να είναι λιγότερο καχύποπτοι απέναντι στα μηνύματα που λαμβάνουν και αυτό επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν οι χάκερ.

Πηγή: Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"
http://dsvsval.blogspot.com/

To STAR έκοψε την Πετρούλα...


"Πόρτα" από το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζεται, STAR, έφαγε η γνωστή και μη εξαιρετέα Πετρούλα Κωστίδου η οποία αναμενόταν να ήταν οικοδέσποινα του EROTICA

Το PRESSONICE έκανε ρεπορτάζ και έμαθε ότι η παρουσία της εκρηκτικής ξανθιάς, σκόνταψε στη βούληση του καναλιού. Έτσι οι παρευρισκόμενοι έμειναν απλά με τη χαρά...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/
press-gr.blogspot.com

Ποιους «βλέπει» ο περσινός νικητής;



OΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Ο Dima Bilan κέρδισε πέρσι και τον ρωτάνε τώρα διάφοροι τι προβλέπει για φέτος. Ποια είναι η χώρα που θα κερδίσει κατά τη γνώμη του; Ο Bilan βλέπει δυο χώρες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Αυτές είναι…



Το Αζερμπαϊτζάν και η Γαλλία. Δε βλέπει δηλαδή τον Σάκη μας για πρωτιά
http://troktiko.blogspot.com

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Η μητέρα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό,

κλαίει, ντρέπεται.

Η Μανωλίδου τρέχει κοντά της και προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Τι πειράζει που η κόρη σας συμμετείχε σε όργια?

Που έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Που πήγε με παντρεμένο για να της χαρίσει ένα αυτοκίνητο.

Που πήγε με κάποιον που δεν της άρεσε,

μόνο για να της πληρώνει τα έξοδα στην εξοχή της.

Που πήρε τον φίλο της ξαδέρφης της.

Που για 50.000 euro θα έπαιζε σε ταινία πορνό.

Που έκανε τρίο.

Ελάτε…παιχνίδι είναι.

Και όλες αυτές τις ερωτήσεις (που έκανε στην παίχτρια)

τις έκανε με το γνωστό,

ενοχλητικό νιαούρισμα στη φωνή της.

Ξευτίλα ο ΑΝΤ1.

Ξευτίλα το παιχνίδι.

Ξευτίλα η "Κυρία βουλευτού".

Όμως και οι παίχτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Αναρτήθηκε από EgoEtsiToVlepo

http://egoetsitovlepo-egoetsitovlepo.blogspot.com/

Απόδραση 24χρονου αλλοδαπού από τα κρατητήρια της Ομόνοιας


24χρονος Αφγανός απέδρασε με έναν πρωτοφανή τρόπο σήμερα το πρωί από τα κρατητήρια της Ομόνοιας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ο Αφγανός προσποιήθηκε έναν άλλο κρατούμενο Παλαιστινιανής καταγωγής και μετήχθη κατ΄ αυτόν τον τρόπο με άλλους 6 και...

συνοδούς 5 αστυνομικούς στα δικαστήρια των Ευελπίδων όπου δικάστηκε για τα αδικήματα του Παλαιστίνιου, δηλαδή παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και αλλοδαπών. Για τα αδικήματα αυτά του επιβλήθηκε ποινή 4 μηνών φυλάκισης, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος δεδομένου ότι ως Παλαιστίνιος έχει άσυλο.

Η αλήθεια έγινε αντιληπτή στις 6 το απόγευμα από τους αστυνομικούς του τμήματος Ομόνοιας. Αμέσως διατάχθηκε από την γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής να συλληφθούν οι υπαίτιοι αστυνομικοί που δεν έλεγξαν ποιον μεταφέρουν στο δικαστήριο και οι οποίοι αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

"Έτσι εξηγούνται όλα..."




hakis-hakis.blogspot.com

"Γκρουπ" αυτοκτονίας στο Facebook


"Γκρουπ" σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), στην οποία γινόταν έκκληση σε νεαρά άτομα να προχωρήσουν σε αυτοκτονία, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Νεαροί χρήστες του Ιντερνετ είχαν δημιουργήσει "Γκρουπ" υπό την ονομασία "Για όσους βαρέθηκαν τη ζωή τους και θέλουν κάτι διαφορετικό", μέσω του οποίου προέτρεπαν τους νέους από όλη την Ελλάδα να αυτοκτονήσουν.

Στο εν λόγω "γκρουπ" υπήρχαν 64 μέλη. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των μελών και ενημέρωσαν τις οικογένειες τους. Υπογραμμίζεται ότι 25χρονη από την Πάτρα είχε γνωστοποιήσει στο "γκρουπ" την πρόθεση της να θέσει τέρμα στη ζωή της, με τους λοιπούς χρήστες να της προτείνουν τρόπους αυτοκτονίας.

Η ιστοσελίδα έχει έδρα στο εξωτερικό, ενώ ο διαχειριστής του "γκρουπ" που είχε σχηματιστεί μέσα σε αυτήν είναι άτομο νεαρής ηλικίας που διαμένει σε περιοχή κοντά στην Αττική. Ο κεντρικός διαχειριστής και δημιουργός του "γκρουπ" ζητούσε από τα μέλη να του προτείνουν καλούς τρόπους αυτοκτονίας με σκοπό να εμπλουτιστεί με τέτοιο υλικό η σελίδα τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί παρόμοιο "Γκρουπ" από την ίδια ιστοσελίδα που προέτρεπε σε ομαδική αυτοκτονία.

Σε τιμή-ρεκόρ πουλήθηκε σε δημοπρασία ένα ρολόι για τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΙ


Ένα ρολόι, το οποίο είχε προφανώς παραγγείλει ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο ΙΙ της Βαυαρίας, στα τέλη του 1800, πουλήθηκε χθες Κυριακή στη Γενεύη έναντι 181.120 δολαρίων, τέσσερις φορές περισσότερο απ' οτι εκτιμούσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby's.

Ο ιδιοκτήτης του είναι άγνωστος, αλλά και η ταυτότητα του αγοραστή κρατήθηκε μυστική.

Ο Λουδοβίκος ο ΙΙ ήταν ένας εκκεντρικός μονάρχης, ο οποίος απομακρύνθηκε από την εξουσία επειδή κρίθηκε παράφρων.

Η τιμή που υπήρχε στον κατάλογο του οίκου δημοπρασιών ως πιθανή τιμή πώλησης για το ρολόι από χρυσό, διαμάντια και σμάλτο ήταν μεταξύ 30.000 και 50.000 φράγκων.

Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι σχεδιασμένη η μορφή της Παρθένου Μαρίας καθισμένης σε μία ημισέληνο.

Κατά την ανοιξιάτικη δημοπρασία ρολογιών του Sotheby's "βγήκαν στο σφυρί" 167 αντικείμενα, ανάμεσά τους και γνωστές μάρκες όπως Cartier, Patek Phillipe και Rolex.

Ένα σύγχρονο ρολόι-χρονογράφος, κατασκευής 2007 μάρκας Patek Phillipe πουλήθηκε έναντι 300.000 φράγκων.

Της έστειλε για γαμήλιο δώρο μία...χειροβομβίδα



Η αστυνομία της Καμπότζης συνέλαβε έναν 37χρονο καθηγητή Γυμνασίου, ο οποίος φέρεται ότι έστειλε, ανώνυμα, ως γαμήλιο δώρο σε μία πρώην μαθήτριά του μία χειροβομβίδα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Μουνγκ Τσάβρι παραδέχτηκε ότι έστειλε τη χειροβομβίδα στη νύφη, με την οποία ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν, όταν ήταν μαθήτριά του, είχαν δεσμό, αναφέρει δημοσίευμα της Phnom Penh Post.

Ομως η νύφη, 21 ετών, είπε στην αστυνομία ότι τον είχε απορρίψει και ότι υπέστη σοκ όταν είδε τον πρώην καθηγητή της μετά τη σύλληψή του.

Ο Μουνγκ αντιμετωπίζει τώρα 20ετή ποινή κάθειρξης.

Το κλείσανε το μαγαζάκι...



Νύχτα την κλείσανε την Βουλή με αφορμή τις ευρωεκλογές του Ιουνίου! Ένα είναι το σίγουρο πάντως, ότι όλα τα σκάνδαλά παραγράφονται οριστικά!

Τι να λέμε τώρα.. Τα πάντα Ολα!!

http://trelokouneli.blogspot.com/

Albert Einstein


Albert Einstein
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, που από πολλούς θεωρείται ως ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ου αιώνα, γεννήθηκε στηνΟυλμ της Γερμανίας στις 14 Μαρτίου του 1879 και πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955 στο Πρίνστον(Princeton) του Νιού Τζέρσεϋ των ΗΠΑ. Είναι ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας.


To 1905 δημοσίευσε τέσσερα άρθρα στο επιστημονικό περιοδικό Χρονικά της. Στο πρώτο από αυτά έδωσε την εξήγηση του φωτοηλεκτρικού φαινομένου, για την οποία του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ το 1921. Στηρίχθηκε στην υπόθεση της κβάντωσης η οποία είχε εισαχθεί μερικά χρόνια νωρίτερα από τον Πλανκ(Planck) για ερμηνεία της ακτινοβολίας του μέλανος σώματος. Οι δύο αυτές εργασίες των Πλανκ και Άινσταϊν αποτέλεσαν την αρχή της κβαντικής μηχανικής. Αργότερα ο Άινσταϊν εναντιώθηκε στην
θεωρία των κβάντα, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Θεός παίζει ζάρια.






O ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ EINSTEIN

YΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΣΠΙΤΙΑ, 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ 5 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΈΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΤΟΥ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ & ΕΧΟΥΝ ΈΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ.
ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΤΩΝ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

1. Ο ΑΓΓΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ
2. Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΧΕΙ ΈΝΑ ΣΚΥΛΟ.
3. Ο ΔΑΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΤΣΑΙ.
4. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΠΙΤΙ.
5. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ.
6. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ PALL MALL ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.
7. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ DUNHILL.
8. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ.
9. Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 1ο ΣΠΙΤΙ.
10. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ BLENDS ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΤΕΣ.
11. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ DUNHILL.
12. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ BLUEMASTERS ΠΙΝΕΙ ΜΠΙΡΑ.
13. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ PRINCE.
14. O NOΡΒΗΓΟΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΣΠΙΤΙ.
15. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ BLENDS EXEI ENA ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ.




Ο EINSTEIN EΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

Δεν εγκρίνουν παραπεμπτικό σε καρκινοπαθή


O Γολγοθάς στο ΙΚΑ Βόλου για πολλούς ασθενείς -και μάλιστα καρκινοπαθείς- συνεχίζεται σε αμείωτο βαθμό... καθώς φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων.

Καρκινοπαθείς έχουν καταντήσει “μπαλάκι” στο γραφείο του αναπληρωτή διευθυντή των Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, προκειμένου να εγκρίνουν τα παραπεμπτικά από το ΙΚΑ για να υποβληθεί σε μαγνητικές τομογραφίες.
Το νέο κρούσμα που καταγγέλθηκε αφορά σε μία ασθενή από το Βόλο που πάσχει από καρκίνο. Παρακολουθείται, και για θεραπείες είναι υποχρεωμένη να μεταβαίνει πολύ συχνά στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η ασθενής επισκέφτηκε το ΙΚΑ Βόλου και αφού παρέδωσε τα χαρτιά της στο χειρουργό που την εξέτασε, πήρε το παραπεμπτικό προκειμένου να υποβληθεί στη μαγνητική.
Από εκεί όμως ξεκινάει και η ταλαιπωρία της. Από τη Διεύθυνση του ΙΚΑ, όπως καταγγέλλουν, δεν υπογράφεται η εγκριτική πράξη προκειμένου να γίνει η εξέταση και η ασθενής όπως και οι οικείοι της βρίσκονται σε απόγνωση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μαγνητικές τομογραφίες νοσηλευομένων ασθενών σε κρατικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές πραγματοποιούνται ύστερα από πλήρως αιτιολογημένη γνωμάτευση, υπογεγραμμένη από τον Διευθυντή της κλινικής που νοσηλεύεται ο ασθενής και έγκριση του ελεγκτή γιατρού του ΙΚΑ στο νοσοκομείο ή την κλινική, αφού επισκεφθεί τον ασθενή, ελέγξει τον φάκελο νοσηλείας και συμφωνήσει με την αναγκαιότητα της εξέτασης.
Ο ελεγκτής του ΙΚΑ κρατά φωτοτυπία κάθε εγκριτικής γνωμάτευσης και στο τέλος του μήνα τις παραδίδει στον Διευθυντή της Μονάδος Υγείας που ανήκει.
Πολλές φορές βέβαια έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να δίνονται παραπεμπτικά για μαγνητική τομογραφία για “ψύλλου πήδημα”, όπως παραδέχονται υπάλληλοι του ΙΚΑ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν ισχύει το ίδιο, αφού πρόκειται για καρκινοπαθή που υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία και η εξέταση κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη.
“Δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρούνται έτσι καρκινοπαθείς, υπογραμμίζουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στελέχη του ΙΚΑ. Πρόκειται για ένα αρτηριοσκληρωτικό σύστημα που μπορεί να εξοντώσει έναν ασθενή” συμπληρώνουν οι ίδιοι, ενώ οι οικείοι τής ασθενούς είναι αποφασισμένοι να προβούν σε καταγγελία στη Διοίκηση του ΙΚΑ και σε όλα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.
“Από τη στιγμή που ένα δημόσιο νοσοκομείο πιστοποιεί ότι κάποιος είναι άρρωστος (καρκινοπαθής), πρέπει να του ανοίγουν όλες οι πόρτες που θα έχουν σχέση με περίθαλψη και με εξετάσεις. Δεν έχει κανένα λόγο κάποιος να δηλώνει καρκινοπαθής, ενώ δεν είναι, επισημαίνουν τα ίδια στελέχη του ΙΚΑ, αναγνωρίζοντας την αφάνταστη ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι ασθενείς.

www.taxydromos.gr

Η ζωή και το έργο του Τσιτσάνη σε δύο βιβλία


Αρκετός κόσμος έσπευσε στην αίθουσα του δημαρχείου Τρικαλων για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε το «Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη.


Τα δύο βιβλία των κ.κ. Ντίνου Χριστιανόπουλου και Θεόφιλου Αναστασίου με τίτλους «Ανθολογία τραγουδιών Βασ. Τσιτσάνη» και «Βασίλης Τσιτσάνης Άπαντα», αντίστοιχα, παρουσιάζουν σχεδόν ολόκληρο το σύνολο του έργου του Τσιτσάνη και παραθέτουν στον αναγνώστη στοιχεία μοναδικά, απόλυτα τεκμηριωμένα και χρήσιμα στους νεότερους που θέλουν να γνωρίσουν ή να μελετήσουν το έργο του.

Διακοπή σύνδεσης στο Ίντερνετ μόνο με Δικαστική απόφαση!


Απόφαση σταθμός απ'το Ευρωκοινοβούλιο.
Η πρόσβαση στο Ιντερνετ είναι θεμελιώδες δικαίωμα και η διακοπή της θα πρέπει να είναι δυνατή μόνο με δικαστική απόφαση, αποφάσισε χθες το Ευρωκοινοβούλιο.
Οι ευρωβουλευτές με τροπολογία που ψήφισαν ανέτρεψαν προηγούμενη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με το Συμβούλιο η οποία, εξαιτίας της ασάφειάς της, άφηνε το περιθώριο στα κράτη-μέλη να διακόπτουν τη σύνδεση πολιτών που κατηγορούνται ότι «κατεβάζουν» παράνομα υλικό μέσω του Ιντερνετ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς το νομοθετικό πακέτο για τις τηλεπικοινωνίες που ήρθε χθες προς ψήφιση στην Ολομέλεια του Ε. Κ. ρυθμίζει μια σειρά από θέματα, όπως η ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, δικαιώματα καταναλωτών, θέματα ανταγωνισμού και κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης. Μέχρι σήμερα υπάρχει νομοθετική... ασάφεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά τη λειτουργία της αγοράς του Ιντερνετ και τα δικαιώματα των πολιτών (και δευτερευόντως καταναλωτών). Η ασάφεια επιτρέπει στη γαλλική κυβέρνηση να προωθεί νόμους που προβλέπουν τη διακοπή, μέχρι ένα έτος, της σύνδεσης χρηστών που κατεβάζουν μουσική και ταινίες "παράνομα"...


greece-salonika.blogspot.com

Η Easyjet θα κάνει γάμους στον αέρα



ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ

Άλλο πάλι και αυτό. Αίτηση στις αρχές του Luton κατέθεσε η Easyjet για να μπορέσει να διοργανώνει γάμους στον αέρα. Πολλά είναι τα νέα ζευγάρια που ψάχνουν να βρουν πρωτότυπο τρόπο για...

να παντρευτούν. Η απάντηση των αρχών δεν έχει δοθεί ακόμα και δεν είναι σίγουρο ότι υα είναι θετική. Η εταιρεία πάντως λέει ότι το κόστος δε θα ειναι ιδιαίτερα μεγάλο. Οι μάρτυρες των γάμων φαίνεται ότι θα είναι οι ίδιοι οι πιλότοι. Τι άλλο θα δούμε

troktiko.blogspot.com

Η ιστοσελίδα του δήμου Τρικάλων


Πόσο λέτε να κόστισε η νέα σελίδα του δήμου Τρικάλων….δεν θέλω τσιγκουνιές

Η ιστοσελίδα κόστισε 150.000 ευρώ!
http://3dontiaoichalias.blogspot.com/

Από τον τοπικό τύπο

Το Καφέ των Παιδιών! (Ολλανδία)



Στο Amsterdam της Ολλανδίας, από τις πλέον αλλόκοτες χώρες της Ευρώπης, και στη διεύθυνση Oudezijds Achteburgwal 193 βρίσκεται το Het KinderKookKafe: ένα καφέ-εστιατόριο με εργαζόμε-νους αποκλειστικά παιδία!

άγειρες μεταξύ 5 έως 12 ετών ετοιμάζουν την παραγγελία σας από ένα μενού με πιάτα από διάφορες κουζίνες του κόσμου: από ομελέτες και απλές σούπες έως καλοψημένες μπριζόλες και κουσκούσι.


strangetravellergr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΛΑΧΩΝ



Έναρξη: Σάββατο, 23 Μαΐου 2009 στις 4:00 π.μ.
Λήξη: Κυριακή, 24 Μαΐου 2009 στις 7:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΛΑΧΩΝ

Ένα αυτοκίνητο από σοκολάτα και καρότα


Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο με ισχύ από σοκολάτα, σύστημα διεύθυνσης από καρότα και φτερά από πατάτες.

Ερευνητές στο απνεπιστήμιο του Warwick κατασκεύασαν ένα αγωνιστικό Formula 3 με τις παραπάνω ιδιότητες

Οι επίστημονες ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν οτι μπορούν να κατασκευαστύν αυτοκίνητα με οικολογική διάσταση. Τα καυσιμα ειναι βιο-ντιζελ και σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά από ανακυκλώσιμα και φυτικά υλικά.

Νέο λάπτοπ



Τα καλά: Λεπτό και ελαφρύ, πολύ καλή αισθητική, ιδιαίτερα ισχυρό για την αναμενόμενη τιμή του, ποιότητα οθόνης; μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Τα κακά: Το touch pad δεν έχει καλή αίσθηση, απουσία HDMI, μερικά πλαστικά μέρη.

Συμπέρασμα: Λεπτό, με ιδιαίτερη ασθητική και με αναμενόμενη τιμή κάτω από 1,000 ευρώ.
Δυνατότητες: Intel Core 2 Duo (2 GHz), 3 GB DDR3 SDRAM, ~1.8 κιλά.

Σαν σήμερα

Γεγονoτα

1905: Ηλεκτροφωτίζεται για πρώτη φορά η οδός Αθηνάς.

1979: Η Μάργκαρετ Θάτσερ γίνεται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στη Μ. Βρετανία

2001: Ο πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ επισκέπτεται την Ελλάδα. Είναι η πρώτη επίσκεψη προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μετά το Σχίσμα.

Θανατοι

1980: Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, κομμουνιστής ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας και Πρόεδρος της χώρας. [γεν. 7/5/1892]

1987: Πολ Μπάτερφιλντ, αμερικανός λευκός μπλουζίστας. [γεν. 17/12/1942]

2006: Αλέξης Δαμιανός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Οι ταινίες του «Μέχρι το πλοίο» και «Ευδοκία» σηματοδότησαν την ιστορία του νέου ελληνικού κινηματογράφου. [γεν. 1921]

"Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου"


Προβάδισμα δίνει στον Καραμανλή η νέα δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές της MRB για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος συγκεντρώνει 39,8% έναντι 33,6% του Γιώργου Παπανδρέου.

http://trelokouneli.blogspot.com/

Η σύσκεψη τελείωσε στο Μαξίμου..



http://trelokouneli.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.