Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα περιττά κιλά «βλάπτουν» την καριέρα


Οι παχουλές και φιλόδοξες κυρίες και δεσποινίδες καλά θα κάνουν να το… ρίξουν στη δίαιτα. Όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά πολύ πιθανόν και για λόγους καριέρας.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο αριθμός των υπέρβαρων γυναικών σε διευθυντικές θέσεις επιχειρήσεων είναι πολύ μικρότερος από αυτόν των υπέρβαρων ανδρών.


Μάλιστα, ο κ. Μαρκ Ρόλινγκ, ο οποίος διεξήγαγε την έρευνα, είπε ότι όχι μόνο οι περισσότερες γυναίκες που καταλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις είναι κανονικών διαστάσεων, αλλά πολλές φορές και επειδή οι υπέρβαρες δεν καταφέρνουν να κερδίσουν τη διευθυντική καρέκλα, αυτή δίνεται σε άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η περίμετρος της μέσης των ανδρών δεν λαμβάνεται υπόψη.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο βρετανικό επιστημονικό περιοδικό «Equal Opportunity International» και τα αποτελέσματά της συμφωνούν με αυτά άλλων ερευνών που διεξήχθησαν στο παρελθόν και οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι παχουλές δεν προτιμούνται από τους εργοδότες και οι φυσιολογικών διαστάσεων κυρίες και δεσποινίδες συνήθως τους «τρώνε» τη θέση.

Η έρευνα που λέει ότι τα περιττά κιλά ίσως «βλάπτουν» και την καριέρα των γυναικών αποδεικνύει, σύμφωνα με τον κ. Ρόλινγκ, ότι τα κριτήρια όσον αφορά το θέμα του βάρους και της εμφάνισης είναι πιο αυστηρά για τις γυναίκες απ' ότι στους υπερβολικών διαστάσεων κυρίους.
http://trelokouneli.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.