Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Θα σταθεροποιηθεί η Καγιά;


Η νέα παρουσιάστρια του ανανεωμένου “Πρωινού Καφέ”, Βίκυ Καγιά, έβαλε στοίχημα και το κέρδισε! Μετά από πολύ καιρό, η ξανθιά παρουσιάστρια, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού και έφερε την πρωτιά, στο σταθμό του Αμαρουσίου!

Ακόμη και η ίδια η Βίκυ, δεν πίστευε τα νούμερα τηλεθέασης που έβλεπε... Είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά, από την “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”, Ελένη Μενεγάκη, κάτι που συνέβηκε για πρώτη φορά φέτος!

Τη δεύτερη μέρα όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως στην πρεμιέρα, καθώς η Ελένη Μενεγάκη - όπως αναμενόταν - άφησε πίσω της την Καγιά, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η διαφορά βέβαια, μεταξύ “Πρωινού Καφέ” και του “Καφέ με την Ελένη” δεν είναι μεγάλη, γι αυτό και τα ιθύνοντες του Ant1, είναι ικανοποιημένοι – προς το παρόν τουλάχιστον - με την επιλογή της νέας παρουσιάστριας.

Αναλυτικά, στην πρεμιέρα του “Πρωινού Καφέ”, η Βίκυ Καγιά, έπιασε 21,2%, η Ελένη Μενεγάκη 17,8%, ενώ αρκετά πίσω, ο “Όμορφος Κόσμος το πρωί”, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έπιασε μόλις 11,9%. Ενώ τα νούμερα της δεύτερης μέρας ήταν ως εξής: η εκπομπή “Καφές με την Ελένη” είχε μέσο όρο 18,8, ενώ ο Πρωινός Καφές 17,8.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η ξανθιά παρουσιάστρια καταφέρει να σταθεροποιηθεί και να διατηρηθεί μπροστά από τον Γρηγόρη, θα θεωρηθεί μια πολύ καλή εξέλιξη για τον ανανεωμένο “Πρωινό Καφέ”.

Άλλωστε, το πρώην μοντέλο, σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, είχε δηλώσει πως δεν πάει για την πρωτιά και είναι δύσκολο κάποιος να περάσει την Ελένη Μενεγάκη.


http://www.flash.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.