Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο ΠΟΥ συγκαλεί επιτροπή για να εξετάσει εάν συνιστά κίνδυνο η γρίπη των χοίρων


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι συγκαλεί μια επιτροπή για να αποφανθεί εάν η επιδημία γρίπης των χοίρων στις ΗΠΑ και το Μεξικό συνιστά απειλή για τη δημόσια υγεία παγκοσμίως.

"Ο ΠΟΥ θα συγκαλέσει, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, μια επιτροπή που θα μελετήσει εάν αυτό το γεγονός αποτελεί απειλή", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού, Γκρέγκορι Χαρτλ, από τη Γενεύη.
Ο Χαρτλ είπε ότι τα 12 από τα 18 δείγματα που ελήφθησαν από τα θύματα στο Μεξικό έδειξαν ότι ο ιός είναι γενετικά πανομοιότυπος με αυτόν που εντοπίστηκε στην Καλιφόρνια. Όμως θα χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες προτού ο ΠΟΥ ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού που σήμερα είναι στο 3 (σε μια κλίμακα από 1 μέχρι το 6).

Εν τω μεταξύ, η γρίπη των χοίρων έχει προκαλέσει 16 θανάτους στο Μεξικό, ενώ 50 ακόμη περιπτώσεις θανάτων μελετώνται, καθώς και 943 ασθενείς που μπορεί να μεταδώσουν την ασθένεια, ανακοίνωσε σήμερα ο Μεξικανός υπουργός Υγείας Χώσε Ανχελ Κόρντοβα. "Οι θάνατοι τους οποίους επαληθεύσαμε ότι οφείλονταν στον ιό ανέρχονται σε 16, ενώ μελετούμε άλλα 50 περιστατικά θανάτου", δήλωσε ο Κόρντοβα στην τηλεόραση.

Εξάλλου, 943 ασθενείς που παρουσιάζουν τα συμπτώματα της γρίπης των χοίρων παρακολουθούνται, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.