Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αποζημίωση σε μοτοσυκλετιστή για σύγκρουση με ...γουρούν



Δικαστήριο της Καλιφόρνια επιδίκασε αποζημίωση ύψους 8.6 εκατομμυρίων δολαρίων σε μοτοσυκλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν συγκρούστηκε με αγριόχοιρο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει αυτοκινητόδρομο. Σύμφωνα...



με δημοσίευμα της Monterey County Herald, οι ένορκοι συμφώνησαν με τους δικηγόρους του Ανταμ Ρότζερς, που υποστηρίζουν ότι η πολιτεία της Καλιφόρνια ευθύνεται για το ατύχημα επειδή δεν έλαβε κανένα μέτρο πρόληψης ενώ γνώριζε ότι οι αγριόχοιροι διασχίζουν το δρόμο για να περάσουν απέναντι και να φάνε τη βλάστηση κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων.

"Οταν ξεκινήσαμε, θεωρείτο ότι το κράτος δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνο για ένα άγριο ζώο και, σε γενικές γραμμές, αυτό αληθεύει. Αλλά οι ένορκοι έκριναν ότι αυτή είναι μία κατάσταση την οποία δημιούργησε το ίδιο το κράτος και μετά δεν έκανε τίποτα για να την αλλάξει", είπε ο συνήγορος του θύματος, Λάρι Μπίγκελ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πέντε εκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα του Ρότζερς, πρώην ειδικού στο καράτε, ο οποίος τώρα δεν μπορεί καν να περπατήσει.

Το υπόλοιπο ποσό της αποζημίωσης επιδικάστηκε για διαφυγόντα κέρδη.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.