Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών η διάσημη ηθοποιός Μπία Άρθουρ, πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου sitcom των 70’s «Χρυσά Κορίτσια».


Η ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Κυριακή (25/04) και πέθανε ήσυχη στο σπίτι της ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος και στενός φίλος της οικογένειας Νταν Γουάτ.

Η Μπία Άρθουρ έχει τιμηθεί πολλές φορές στην καριέρα της με βραβεία Έμμυ, ενώ η χαρακτηριστική της βαθιά φωνή και το πηγαίο κωμικό της ταλέντο την τοποθέτησαν στο «πάνθεον» της αμερικανικής τηλεόρασης.


Ξεκινώντας από το θέατρο, έπαιξε σε πολλές off-brodway παραστάσεις, όπου στα 50 της χρόνια οι παραγωγοί του τηλεοπτικό δικτύου CBS της πρόσφεραν το διάσημο ρόλο στη σειρά “All the family” που της έδωσε τον χαρακτηριστικό της ρόλο στα «Χρυσά Κορίτσια»

Ηθοποιός με στόφα κωμικού, η Μπία Άρθουρ, παρά το ότι οι ρόλοι της την ήθελαν ως γυναίκα δυναμική και τολμηρή, η ίδια «πάλευε» με τις ανασφάλειες της, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της το 2008. Αισθανόταν ότι είχε εγκλωβιστεί σε τυποποιημένους ρόλους, ωστόσο κατάφερε να το αποδεχτεί μετά από χρόνια, λέγοντας πως «είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας να στενοχωριέσαι για τέτοια πράγματα.»

Η αρχή των "Χρυσών Κοριτσιών":


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.