Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μητέρα ετών... 12



Στα δώδεκα μόλις χρόνια έγινε μητέρα μια κοπέλα στη Βρετανία έπειτα από "σχέση μια βραδιάς" με έναν μεγαλύτερό της. Στο πλευρό της βρίσκονται οι κοινωνικές υπηρεσίες ώστε να τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στα νέα της "καθήκοντα" ενώ ο πατέρας του νεογέννητου αντιμετωπίζει την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου.
Η δωδεκάχρονη, απόφοιτος δημοτικού, προέρχεται από μια διαλυμένη οικογένεια και έμενε σε μια φτωχογειτονιά στην περιοχή South West. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το κορίτσι αισθάνθηκε πόνους στο στομάχι και αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο λόγος που ταλαιπωρείται. Οι γιατροί δε διέγνωσαν την εγκυμοσύνη της και μετά από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.

Φίλος της οικογένειας δήλωσε στην εφημερίδα: "Σοκαριστήκαμε όλοι. Αισθανόταν αδιαθεσία και ξαφνικά λιποθύμησε, αμέσως τη μεταφέραμε στο πλησιέστερο νοσοκομείο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια γέννησε. Το προσωπικό δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος και εξαγριωθήκαμε με τις νοσοκόμες για αυτή τους την παράλειψη.

Ευτυχώς το κορίτσι είναι καλά όπως και το παιδί της. Γνωρίζουμε τον πατέρα του παιδιού και την οικογένειά του η οποία δε θέλει να βοηθήσει τον γιο της σε αυτό το γεγονός, κάτι το οποίο κατανοούμε. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί απλώς προέκυψε το παιδί και πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους βοηθήσουν όμως χρειάζονται επειγόντως χρήματα".

Πάνω σε αυτό εκπρόσωπος του ευαγές ιδρύματος Life είπε: "Στη Βρετανία πλέον υπάρχουν παιδιά τα οποία γεννούν παιδιά. Πρέπει να μάθουμε στους νέους ανθρώπους να κάνουν σωστές επιλογές στη σεξουαλική τους ζωή που θα τους οδηγήσουν σε μακροχρόνια ευτυχία".

Πράγματι, η Αγγλία είναι πρώτη στα ποσοστά γεννήσεων από παιδιά κάτω των 16 ετών, όπως και η Αμερική.


cosmo.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.