Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε συνθήκες Γκούλαγκ λειτουργεί Γυμνάσιο-Λύκειο


Έχει τοποθετήσει παντού μεγάφωνα και καλεί και βρίζει τους μαθητές να «Συμμορφώνονται» και υποβάλει τους μαθητές σε σκληρά καταναγκαστικά μέτρα.


Συνθήκες που θυμίσουν το καθεστώς του Όργουλ 1984 εφαρμόζει Διευθυντής Γυμνασίου-Λυκείου στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα στο 1ο Λυκείου Τρικάλων ο Διευθυντής έχει εγκαθιδρύσει μεγαφωνικές εγκαταστάσεις σε κάθε αίθουσα του γυμνασίου και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους και απ΄ εκεί εξαπολύει πότε ύβρεις όπως για για παράδειγμα «ο ανεγκέφαλος μαθητής που έκανε το τάδε να παρουσιαστεί γρήγορα μπροστά του» και πολλές άλλες ύβρεις, οι οποίες ακούγονται ταυτόχρονα σε όλες τις Τάξεις του Γυμνασίου.

Εν των μεταξύ εφαρμόζει και σκληρά καταναγκαστικά μέτρα όπως να κλείνουν οι πόρτες του σχολείου και όποιος μαθητής αργεί να μένει για τιμωρία έξω στο κρύο.

Οι καθηγητές, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων έχουν ξεσηκωθεί απ΄αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και απέχουν από τα μαθήματα τους, διότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δώσει πολλές παρόμοιες αντιπαιδαγωγικές εξετάσεις, αλλά η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γουγουλάκη μέχρι στιγμής – Παρ΄όλο οτι διευθυντής έχει βαθμολογηθεί από όλους τους φορείς με βαθμό πολύ κάτω από τη βάση - η στάση της προϊσταμένης χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής «νίπτω τας χείρας μου» αποδίδοντας ευθύνες εκατέρωθεν.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.