Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα τροφαντά οπίσθια είναι δείκτης καλής υγείας

Οι γυναίκες με πλούσια περιφέρεια κινδυνεύουν λιγότερο να εμφανίσουν καρδιοπάθειες και διαβήτη
Τα παραπανίσια κιλά, που στο γυναικείο σώμα τείνουν να συγκεντρώνονται στην περιοχή των γλουτών δίνοντάς του το χαρακτηριστικό σχήμα του αχλαδιού, αντί να προβληματίζουν ή να προκαλούν πανικό στις γυναίκες θα πρέπει μάλλον να τις καθησυχάζουν!

Πράγματι, σε πλήρη αντίθεση με το ανορεξικό πρότυπο γυναικείας ομορφιάς των τοπ μόντελ, πρόσφατη επιστημονική έρευνα απέδειξε ότι το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται γύρω από τους γλουτούς λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι στις θρομβώσεις και τον σακχαρώδη διαβήτη.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων που εργάζονται στο Κέντρο Διαβητολογίας, Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Στην ερευνητική ομάδα συμμετέχει και ο Ελληνας Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος, ο οποίος, σε συνεργασία με τον καθηγητή Keith Frayn και τον δρα Fredrik Karpe, μελέτησε συγκριτικά τις επιπτώσεις που έχει για την υγεία το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά και στους μηρούς. Στο σχετικό άρθρο τους που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «International Journal of Obesity», οι τρεις επιστήμονες υποστηρίζουν ότι από τις έρευνές τους προκύπτει πως το να έχει κάποιος σωματότυπο-αχλάδι, δηλαδή τα ενοχλητικά «ψωμάκια», είναι προτιμότερο από το να έχει σωματότυπο-μήλο, δηλαδή παχιά κοιλιά.


ΕΝΕΤ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.